Burgerboller med broccoli vol. 2
Ingredienser
500 | g | Broccoli, rå |
2 | spsk | Fiberhusk |
1 | tsk | Salt |
1 | stk | Æg |
1 | tsk | Bagepulver |
4 | spsk | Havregryn |
Skær broccoli i små buketter, og blend dem fine. Vend æg i og tilføj salt, bagepulver, havregryn og fiberhusk.
Ælt dejen med hænderne til den er fast. Lad den hvile i 10 minutter.
Beklæd en bradepande med bagepapir, og form 8 boller. Strø evt lidt sesamfrø på. Bag dem i 15-20 minutter ved 200 grader.
200 °C 20 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 380 kJ |
Kalorier | 91 kcal |
Fedt | 2 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 10 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 7 g |
Protein | 7 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 boller (67,534 g)