Cheesecake barer
Ingredienser
50 | g | Flydende Becel |
1 | tsk | Kanel |
70 | g | Sukrin |
100 | g | Digestive, sukkerfri |
Ostemasse | ||
400 | g | Philadelphia Light |
2 | stk | Æg |
6 | g | Vanillesukker |
45 | g | Sukker |
90 | g | Sukrin |
Smelt smørret i en gryde og bland det efterfølgende med kanel og sukker i en skål. Knus kiks og tilføj krummerne til skålen og rør godt rundt. Tryk kiksemassen ud i en tærteform (også op ad siderne).
Bag bunden i ovnen i 5 minutter ved 175 grader.
Pisk flødeosten luftig med piskeris og tilsæt sukker, vanillesukker og æg. Hæld fyldet i tærtefadet og bag kagen i 45 minutter ved 175 grader.
Sæt kagen i køleskab, skær ud i barer og server kold.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 842 kJ |
Kalorier | 202 kcal |
Fedt | 13 g |
- mættede | 4 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 35 g |
- heraf sukker | 8 g |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 6 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (44 g)