Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Chokolade granola

Chokolade granola med kokos

Indtastet 2. april 2020 af: Maria

Du følger nu Maria


Du vil nu modtage en email hver gang Maria indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde www.camilladrabo.dk

1. Havregryn, hørfrø og solsikkekerner kommes i en skål

2. Mandler hakkes groft og kommes i skålen

3. Mos bananerne og bland dem godt sammen med gryn, kerner og mandler

4. Kakaopulver og sukrin gold kommes i skålen og blandes godt sammen

5. Kom hele blandingen på et stykke bagepapir, og bag det i ovnen ved 160 grader i 30 min. Husk at røre rundt i blandingen indimellem

6. Efter de 30 min slukkes ovnen, men lad granolaen stå (ikke nødvendigt, men gør det hvis der er tid)

7. Når det er kølet af tilsættes den mørke hakkede chokolade og kokosflager, og vendes i blandingen

  160 °C   30 minutter

  160 °C   30 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk