Cream Cheese Boller ala Sofie
Ingredienser
3 | stk | Æg |
350 | g | Hvedemel |
400 | g | Philadelphia Light |
40 | g | Sukker |
4 | tsk | Rapsolie |
1 | tsk | Salt |
4 | tsk | Bagepulver |
1. Pisk æg, sukker, salt og evt. vanilje sammen
2. Tilføj cream cheesen og olie, og pisk det sammen
3. Bland melen og bagepulver, og pisk/ælt blandingen sammen med resten.
4. Lav boller af ca. 60 g, og tænd oven på 175g
5. Bag i ca. 25 min eller til bollerne er let brune
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1051 kJ |
Kalorier | 252 kcal |
Fedt | 8 g |
- mættede | 4 g |
- enkeltumættede | 2 g |
- flerumættede | 1 g |
Kulhydrater | 35 g |
- heraf sukker | 6 g |
Kostfibre | 2 g |
Protein | 9 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 boller (53 g)