Cremet sommersalat
Indtastet 4. august 2021 af: Tina Stage
Ingredienser
persille | ||
100 | g | Grønne ærter, dybfrost |
3 | dl | Spidskålstzatziki |
Salt | ||
Peber, sort | ||
200 | g | Creme fraiche 18 % |
300 | g | Gulerod |
Skræl gulerødderne, og riv dem groft. Skyl persille, og hak det fint. Bland gulerødder, persille, ærter og crem fraiche sammen med spidskålstzatzikien, og krydr salaten med salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 366 kJ |
Kalorier | 87 kcal |
Fedt | 6 g |
- mættede | 3 g |
- enkeltumættede | 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 7 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | 2 g |
Protein | 3 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |