Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Daim is lagkage

Du bliver kugleskør med den...

Indtastet 20. december 2020 af: Trine Larsen

Du følger nu Trine Larsen


Du vil nu modtage en email hver gang Trine Larsen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Mormor

Tænd ovnen på 170 grader alm. ovn. 

Bund: Pisk æggehvider og sukker til en stiv marengs. 

Vend forsigtigt de blendede mandler i. Hæld dejen i en smurt form på 24 cm, gerne med bagepapir i bunden. Bag bunden i ovnen i ca. 45 min. 

Tag kagen ud af formen, så den kan køle af. 

Is: Til isen piskes en æggesnaps af æggeblommer og sukker. Pisk fløden til en tyk flødeskum og vend den let i æggesnapsen. Hak chokoladen groft, gem lidt til pynt og kom resten i cremen. Læg kagen tilbage i den rengjorte form og hæld cremen over. Stil kagen i fryseren i mindst 2 timer. 

Hvis kagen opbevares længe i fryseren, skal den tages ud en halv time før servering.  

  170 °C   45 minutter

  170 °C   45 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk