Dild dressing

Indtastet 20. december 2020 af: Trine Larsen
Opskriften giver:
Ingredienser
2 | dl | Creme fraiche 18 % |
2 | spsk | Dild, rå |
2 | tsk | Citronsaft |
1 | drys | Salt |
1 | knivspids | Sukker |
1 | knivspids | Hvid peber |
Hak dild fint.
Bland creme fraiche og dild og smag til med citronsaft, salt, sukker og hvid peber.
Opbevar denne dressing på køl til servering.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 724 kJ |
Kalorier | 173 kcal |
Fedt | 16 g |
- mættede | 10 g |
- enkeltumættede | 4 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 5 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 3 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (60 g)
kJ 436
5 %
kcal 104
5 %
Fedt 10 g
14 %