Rød peber renses og skæres i tern, svitses i hvidløgsolie. Tilføj resten af ingredienserne (undtagen fløde) og kog til peberfrugterne er møre.
Passer igennem en sigte.
Hæld fløden i.
Smag til.
Server gerne med pastahorn.
Rød peber renses og skæres i tern, svitses i hvidløgsolie. Tilføj resten af ingredienserne (undtagen fløde) og kog til peberfrugterne er møre.
Passer igennem en sigte.
Hæld fløden i.
Smag til.
Server gerne med pastahorn.
Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.
© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk