Emilies nemme tomatsuppe
Indtastet 17. maj 2021 af: Emilie Andersen
Ingredienser
119 | g | Peberfrugt, rød, rå |
1 | spsk | Hvidløgsolie |
2 | dåser | Hakkede tomater |
5 | g | Herbamare bouillon vegetabilsk koncentrat |
2 | dl | Vand |
0,5 | tsk | Basilikum, tørret |
1 | dåse | Tomatpure, koncentreret |
1 | tsk | Paprika |
0,5 | spsk | Sukker |
0,25 | tsk | Oregano, tørret |
0,75 | tsk | Havsalt |
2 | dl | Fløde 38 %, piskefløde |
Rød peber renses og skæres i tern, svitses i hvidløgsolie. Tilføj resten af ingredienserne (undtagen fløde) og kog til peberfrugterne er møre.
Passer igennem en sigte.
Hæld fløden i.
Smag til.
Server gerne med pastahorn.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 329 kJ |
Kalorier | 78 kcal |
Fedt | 7 g |
- mættede | 3 g |
- enkeltumættede | 2 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 4 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 1 g |
Protein | 1 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |