Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Forloren Hare - Jule hovedret 1

Indtastet 20. december 2024 af: Sofie B. M.

Du følger nu Sofie B. M.


Du vil nu modtage en email hver gang Sofie B. M. indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Start med at lave raspen.

Bland Rasp, Æg, Mælk, Rosmarin, Salt og Peber

Lig det hakkede Svine- og oksekøb i en stor skål, og hæld Rasp-blandingen over købet.

Æld Kød og Rasp-blandingen godt sammen

Lad farsen hvile i 30-90 min. og tjek om den (efter smag og behag) trænger til mere mælk.

Smør et ildfast fad eller brug et fad med slip let.

Form farsen til en oval/ellipse (man kan evt. stikke tykke stykker røget bacon ned i hele overfladen.

Sæt i fadet med fasen en forvarmet ovn på 200ºC
Lad fasen få en gylden overflade og skru derefter med til 160-180ºC afhængig af ovn.

Brug løbende væden fra "stegen" til at hælde over overfladen (et alternativ kan være mælk) 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk