Fyld til forårsruller
Ingredienser
42 | g | Grøn porretop |
80 | g | Gulerod |
300 | g | Spidskål, rå |
330 | g | Hakket oksekød 3-7% stegt |
1 | spsk | Hvidløgsolie |
0,75 | tsk | Salt |
Peber, sort | ||
2 | tsk | Citronsaft, friskpresset |
2 | spsk | Soya sauce |
1 | tsk | Maizena |
Snit grøntsagerne fint, guleroden rives groft.
Svits oksekødet i hvidløgsolie, hæld evt fedt fra (rå kød vejer 400 g)
Svits grøntsagerne med til de falder sammen og tilføj de sidste smagsgivere og maizena. Smag til.
Fyldes i pandekager til forårsruller (eller man købe dej færdig) og steges i olie til de er gyldne og sprøde. Der steges 2-3 forårsruller ad gangen.