
Pres tunen fri for væde, og kom den i en skål.
Hak rødløget fint, og kom halvdelen i skålen med tun. Kom den anden halvdel i en lille skål, og gem det til pynt/drys.
Skyl chilierne, og flæk dem på langs. Fjern kernerne og de lyse "hinder", og snit chilierne fint. Kom det i skålen med tun.
Skyl tomaterne, og lad dem dryppe godt af. Dup det evt tørt med køkkenrulle. Hak/klip purløg fint, og bland halvdelen i tunfyldet. Kom den anden halvdel i en lille skål, og brug det som drys ved servering.
Krydr fyldet med salt og peber, og bland godt rundt.
Skær avocadoerne over på langs, og fjern stenene. Dryp limesaft over - det forhindrer avocadoerne i at blive brune. Pres evt. resten af limesaften over tunfyldet.
Fyld avocadoerne med tunfyld, og kom en klat creme fraiche på toppen. Drys med rødløg og purløg.