Græsk yoghurt mellemmåltid
Indtastet 1. februar 2023 af: Kristina
Opskriften giver:
Ingredienser
180 | g | Græsk yoghurt 2 % |
8 | g | Jakobsens Topping højt fiberindhold |
100 | g | Vindrue, rå |
15 | g | Valnød |
30 | g | AXA fiber sund |
1) Kom det hele i en skål og servér.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 492 kJ |
Kalorier | 118 kcal |
Fedt | 4 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | 2 g |
Kulhydrater | 11 g |
- heraf sukker | 5 g |
Kostfibre | 4 g |
Protein | 7 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portion (333 g)
kJ 1640
20 %
kcal 391
20 %
Fedt 15 g
21 %