Grundopskrift Ernæringsdrik
Indtastet 9. september 2020 af: Jeanette Rosenberg
Ingredienser
300 | g | Kærnemælk |
200 | g | Fløde 38 %, piskefløde |
300 | g | Ymer naturel |
250 | g | Sukker |
250 | g | Æg past. |
3 | tsk | Vaniljesukker |
Afvej alle ingredienser i en kande eller skål
Pisk eller blend det sammen
Tilsæt frosne frugtpure-brikker og lad dem tø i drikken til dagen efter - hvor det røres sammen
eller optø frugtpure i mikroovn og tilsæt og rør ud.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 782 kJ |
Kalorier | 187 kcal |
Fedt | 9 g |
- mættede | 5 g |
- enkeltumættede | 3 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 22 g |
- heraf sukker | 20 g |
Kostfibre | - |
Protein | 5 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |