Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Gryderet med kylling, bacon og porrer

Indtastet 2. august 2021 af: Tina Stage

Du følger nu Tina Stage


Du vil nu modtage en email hver gang Tina Stage indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
400 g
500 g
5 stk
1 spsk
2,7 dl
1,2 stykker
2 dl
1,2 tsk

Server med enten 400 g pasta eller 1200 g kartofler.

 

Hvis du vil servere kartofler til retten, skal du starte med at skrælle eller skrubbe dem og sætte dem til at koge.

 

Steg baconternene sprøde på en pande eller i gryden. Tag dem op, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. 

 

Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og brun dem ved høj varme i resten af baconfedtet. Er der for meget fedt, kan du hælde lidt fra, og er der for lidt, kan du tilføje lidt olie til panden/gryden. Tag kyllingen op, når det er brunet af.

 

Skyl og rens porrerne grundigt, imens kyllingen brunes af. Skær porrerne i tynde skiver. Skru ned til svag-middel varme, og steg porrerne i lidt olie, til de er bløde og faldet sammen.

 

Hvis du vil servere retten med pasta til, skal du koge det efter anvisningen på pakken nu.

 

Tilsæt vand og hønsebouillonterningerne, og skru op for varmen, til det simrer. Lad det simrer, til bouillonterningerne er opløst. Tilsæt dernæst fløde og citronsaft, og krydr med salt og peber.

 

Kom kyllingerne tilbage i flødesovsen, og lad det simrer til kyllingen er mør. Skyl persille, hak det, og rør det i retten. Smag til med salt og peber, og drys gryderetten med den sprøde bacon inden servering.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk