Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Gullash low FODMAP

Indtastet 11. januar 2021 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
1 spsk
70 g
10 g
600 g
4 stk
1 glas
1 stk
0,5 dåse
0,5 dåse
5 dl
2 stk
3 tsk
1 tsk
1 drys
1,25 dl

Skræl gulerødder og skær dem i skiver.

Svits kødet, samt oksebouillonterning i hvidløgsolie og smør.

Svits champignoner med.

Svits gulerødder og tomatpuré.

Tilsæt hakkede tomater, kogende vand, laurbærblade, paprika, salt og peber.

Lad simre ved lav varme i 2-3 timer.

Tag laurbærblade op og tilføj fløde. Smag til.

Server med kartoffelmos eller ris.

 

Low FODMAP info: Oksebouillon uden fodmap føres b.la. i Rema 1000, tjek altid ingredienser.

Skyl champignon fra glas, fodmap trænger ud i lagen, hvilket er årsagen til at de er low FODMAP.

 

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 377 kJ
Kalorier 90 kcal
Fedt 6 g
- mættede 3 g
- enkeltumættede 2 g
- flerumættede < 1 g
Kulhydrater 3 g
- heraf sukker < 1 g
Kostfibre 1 g
Protein 7 g
Salt < 1 g
Anslåede værdier
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)

Ved indtagelse af 1 portioner (537 g)

kJ 2023
24 %
kcal 483
24 %
Fedt 31 g
44 %
Anslåede værdier

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk