Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Hakkebøf i pikant flødesauce

Indtastet 31. juli 2021 af: Tina Stage

Du følger nu Tina Stage


Du vil nu modtage en email hver gang Tina Stage indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Forvarm ovnen til 200 grader.

 

Skyl squash, og fjern de våde kerner i midten. Skær squashen i tern. Skyl cherrytomaterne, og skær dem i mundrette tern. Skyl forårsløg, og snit dem fint.

 

Kom alle grøntsagerne op i et ildfast fad. Pil hvidløg, og pres dem udover grøntsagerne i fadet.

 

Rør pikantost, fløde, salt og paprika sammen, og hæld det over grøntsagerne. Bland det godt sammen.

 

Sæt fadet i ovnen, og steg det i 10 - 15 minutter (til hakkebøfferne er brunet af)

 

Ælt det hakkede oksekød sejt med salt, og krydr med peber. Form til hakkebøffer, og brun dem af ved høj varme i olien på begge sider.

 

Læg de brunede hakkebøffer ovenpå sovsen og grøntsagerne i fadet, og sæt det tilbage i ovnen. Giv det yderligere 15-20 minutter, til hakkebøfferne er gennemstegte. Du kan tjekke det ved at se, om kødsaften fre bøfferne er klar i farven og ikke rød.

 

Server feks. med blomkålsmos eller broccoliris.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk