Hokaido græskar suppe
Cremet græskar suppe med flødeost
Ingredienser
1 | kg | Hokkaido græskar |
400 | g | Flødeost pikant |
3 | ltr | Vand |
2 | spsk | Salt |
Start med at skære alt skræld af græskarne, og fjern indmaden. Derefter skære du græskaret ud i mindre stykker og koger dem i vand til stykkerne har samme konsistens som kogte kartofler. Tag derefter en staugblænder og blænd til der ikke er flere klumper, tilsæt flødeosten og salt og blænd det godt. Mere salt kan tilføjes efter behov.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 108 kJ |
Kalorier | 26 kcal |
Fedt | 2 g |
- mættede | 1 g |
- enkeltumættede | - |
- flerumættede | - |
Kulhydrater | 1 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | - |
Protein | < 1 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 2 (885 g)