Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Honeycomb

Indtastet 22. maj 2021 af: Emilie Andersen

Du følger nu Emilie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Emilie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Honeycomb også kaldet hokey pokey.

Forbered et ildfast fad, ved at fore det med bagepapir.

Bland sukker, sirup og vand i en tykbundet, høj gryde og sæt det over middelvarme. Det må røres sammen i starten, derefter må man ikke røre i det.

Når massen er 150 grader og gylden/ravfarvet tages den af varmen. 

Natron røres i og det bobler nu meget op. Rør godt så natron fordeles.

Hæld massen op i det ildfaste fad og lad det afkøle i en time.

Hug honeycomb i mindre stykker.

Opbevar i tætsluttende dåse eller krukke.

 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk