Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Honningkager

Honningkager i forskellige former, ca. 1-2mm tykke.

Indtastet 7. december 2024 af: Sofie B. M.

Du følger nu Sofie B. M.


Du vil nu modtage en email hver gang Sofie B. M. indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Farin, Honning og Smør varmes i en gryde, til blandingen er helt smeltet.

Blanding afkøles (ca. 30 min.) 

Mel, natron og krydderierne blandes, og røres langsomt i blanding.

Ælt/Rør blandingen godt sammen så det ikke er melklumper i den endelige dej.

Dæk dejen tæt eller lig med i en pose og lad den hvile i 10-15 timer. (Dette step er ikke nødvendigt, men gør kagerne bedre)

Rul dejen ud til ca. 1-2mm og udstik honningkagerne.

Forvarm ovnen til 200°C

Bag honningkagerne i ca. 6-8 min. afhængig af ovnen. Kagerne skal være let brune i kanten, se evt. billede.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk