Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Hulkage

Indtastet 20. december 2020 af: Trine Larsen

Du følger nu Trine Larsen


Du vil nu modtage en email hver gang Trine Larsen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Tænd ovnen på 175 grader alm. ovn.

Dej: Pisk æg og sukker lyst og luftig. Pisk vandet i. bland mel og bagepulver, sigt det igennem en sigte ned i æggeblandingen, og vend det forsigtig i. Kom dejen i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter rund) og bag kagen midt i ovnen i ca. 35 min. Prik huller i kagen med fx skaftet af en grydeske eller en blyant, mens kagen stadig er varm.

Kakaosauce: Kom alle ingredienserne i en gryde og lad blandingen smelte ved jævn varme – rør af og til. Held den varme sauce ned i hullerne, når kagen er let afkølet. Lad kagen køle af.

Tip: kagen smager godt, både kold og lun, server den med fx softice.

*Dobbelt portion hvis det er til en lille bradepande med låg.

  175 °C   35 minutter

  175 °C   35 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk