Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Indbagt fyldt pandebrød med ost

Indtastet 22. juli 2023 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Inspiration fra cookist.com, cheesy pizza in a pan

Rør dejen sammen i en skål med mælk, salt og mel. Tilføj smeltet smør og ælt til en elastisk og smidig dej. Dæk med husholdningsfilm og sæt i køleskabet i 30 min. 

I en anden skål blandes kartoffeltern, stegte squashtern, majs, hamburgerryg (eller fyld af eget valg), timian og mayonnaise. 

Rul dejen ud i lidt mel på bordpladen til den har en diameter på ca 30 cm.

Læg 50 g ost på midten med god afstand til kanten. Læg fyldet ovenpå og top med de sidste 50 g ost. 

Fold kanterne ind over til dejen er lukket. Vend dejen om og ruld den lidt fladere ud. 
Varm en pande med olie medium til lav varme og læg dejen herpå. Pensl oversiden med olie og læg låg på. Bag 3-5 min, vend ved hjælp af låget og bag til den er gylden på den anden side. 

Skær ud i passende stykker og server gerne med en salat til. 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk