Italiensk mørbradgryde med pasta
Ingredienser
1 | stk | Svinemørbrad, afpudset, rå |
2 | stk | Rødløg |
2 | stk | Peberfrugt, rød, rå |
2 | fed | hvidløg |
3 | spsk | Rapsolie |
2 | dåser | Hakkede tomater |
2,5 | dl | Cremefine 7 % |
Salt | ||
Peber, sort | ||
2 | tsk | Oregano, tørret |
1 | spsk | Balsamico, mørk |
100 | g | Cherrytomat |
400 | g | Fuldkorns Pasta kogt |
150 | g | Revet mozzarella 24,5% fedt |
Skær sener og fedt fra mørbraden, og skær den i skiver.
Hak rødløg og hvidløg, og skær peberfrugterne i tern.
Kom 2/3 af olien i en gryde, og brun mørbradstykkerne ved høj varme. De skal blot stege et minuts tid på hver side. Tag dem op af gryden, og læg dem på en tallerken eller et fad.
Kom resten af olien i gryden, og steg løg, hvidløg og peberfrugter deri.
Kom mørbraden tilbage i gryden sammen med de hakkede tomater, fløde og oregano. Lad retten simre ved lav-middel varme.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Halver tomaterne, og kom dem i gryden. Lad retten simre i 5 minutter (så tomaterne lige bliver blødgjort lidt, men uden at de bliver helt udkogte).
Smag til med salt, peber og balsamico.
Dryd med mozzarella ved servering.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 376 kJ |
Kalorier | 90 kcal |
Fedt | 5 g |
- mættede | 2 g |
- enkeltumættede | 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 4 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 7 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 personer (576,375 g)