Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Kartoffelfad med pikantost og fedtreduceret bacon

Kan laves vegetarisk uden bacon. kan også laves med kød selvfølgelig. Det skal bare brunes af sammen med bacon.

Indtastet 28. august 2021 af: Miriam Lee

Du følger nu Miriam Lee


Du vil nu modtage en email hver gang Miriam Lee indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde https://madenimitliv.dk/2019/04/hakkeboeffer-fad-pikant-sauce/

opvarm 1 tsk rapsolie på en pande. 

Steg baconet og læg det til side til senere. imens skærer du løg, hvidløg og peberfrugt.

Steg kartoflerne i den anden tak rapsolie, krydder med salt og paprika. Hæld de frosne grøntsager op i et ildfast fad. Når kartoflerne er brunet af, hældes de op til grøntsagerne. 

Steg nu løg, hvidløg og peberfrugt til løgene bliver gennemsigtige (tilføj evt. lidt vand til panden, så det ikke brander på). Tag panden af varmen og tilsæt mælk, vand, tomatpurre og pikantost. Smag til med knorr, salt, paprika og hvidvinseddike. Sovsen skal smage af meget, da grøntsagerne Ogg kartoflerne neutraliserer smagen. når sovsen har den rette smag og er blevet en cremet masse, hældes den over kartofler og grøntsager. Bag i ovnen i ca. 20 min, eller til kartoflerne er møre. Rør rundt i fadet undervejs i bagningen, da sovsen ikke dækker helt. Når retten er færdig drysse bacon og ost over og fadet sættes i ovnen i 5 min mere, for lige at lade ost smelte.

 

  200 °C   25 minutter

  200 °C   25 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk