Rør risengrøden med de øvrige ingredienser.
Steg små klatter i smør. Vend dem forsigtigt, når overfladen er sat og steg på den anden side.
Server f.eks med syltetøj og flormelis.
Rør risengrøden med de øvrige ingredienser.
Steg små klatter i smør. Vend dem forsigtigt, når overfladen er sat og steg på den anden side.
Server f.eks med syltetøj og flormelis.
Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.
© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk