Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Knækbrød

Knækbrød med høj protein indhold

Indtastet 11. marts 2020 af: Anya@klank.dk

Du følger nu Anya@klank.dk


Du vil nu modtage en email hver gang Anya@klank.dk indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Egen opskrift

Bland alle tin sammen, med undtagelse af salt. Lad det stå og trække i 15 minutter.

bland salt i , og rør godt.

1/2 af “dejen” rulles mellem 2 stk. bagepapir. Skær stykket op i 3x3 stykker. , det samme gøres med sidste halvdel.

kommes på plader, og bages i ca 2 timer på varmluft, 150 grader.

afkøk helt, før knækbrødene tages fra.

opbevares i dåse.

  150 °C   2 timer

  150 °C   2 timer

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk