Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Kødboller i baguette med cremet sovs

Indtastet 28. januar 2025 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Inspireret af Delicious Meals
Ingredienser
600 g
25 g
25 g
7 g
0,5 tsk
1 drys
Cremet sovs:
10 g
230 g
1,25 dl
0,5 stk
50 g
0,5 tsk
0,5 tsk
1 drys
1 tsk
1 tsk
14 g
1 spsk
Bland ingredienserne til kødbollerne. Tænd ovnen på 190 g varmluft. 

Form kødbollerne og placer dem på bagepapir på en bageplade. Sættes i ovnen 15-20 min. Tjek at de er gennemstegte. 
Imens laves sovsen i en kasserolle. Hvidløgsolie og forårsløg varmes op, fløde, vand, bouillonterning, krydderier og parmesan tilsættes. Lad sovsen koge igennem, hvis den ønskes lidt tykkere røres en tsk maizena ud i lidt vand og røres i, mens det koger. 
Lun nogle baguettes eller kuvertbrød. Flæk et brød, udhul det lidt, læg kødboller i og hæld lidt sovs på. Drys evt med lidt revet parmesan og hakket persille. 
Server evt. ovnstegte bønner til. 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk