Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Kylling i fad med bacon og porre

Indtastet 25. august 2021 af: Tina Stage

Du følger nu Tina Stage


Du vil nu modtage en email hver gang Tina Stage indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Rens porrerne, og skær dem i skiver. Skyl squashen, og skær den igennem på langs. Fjern de våde kerner i midten. Skær squashen i små tern. Fordel porrer og squash i et ildfast fad, og hæld mornaysaucen over.

 

Vikl to skiver bacon om hver kyllingefilet, og læg dem ovenpå porrer og squash i fadet.

Krydr med peber.

 

Bag i ovnen ved 200 graders varmluft i 30-35 minutter (afhængig af kyllingefileternes størrelse og ovn). Skru evt. over på grill de sidste to minutter, hvis baconen ikke er gylden, men pas på, at den ikke bliver brændt.

Forbered tilbehøret, imens kyllingen er i ovnen.

 

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

 

Nip enderne af de grønne bønner, og kog dem i letsaltet vand i ca. 5 minutter, til de er møre, men stadig har bid. Lad bønnerne dryppe af.

 

Server kyllingefileterne med sovsen fra fadet samt pasta og bønner til.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk