Kylling i karry i ovn
Ingredienser
Olie (til fadet) | ||
800 | g | Kyllinge filet |
2 | stykker | Knorr hønseboullion |
4 | dl | Vand |
3 | tsk | Maizena |
1 | stk | løg |
2 | dl | Fløde 38 %, piskefløde |
1 | tsk | Salt |
Peber, sort | ||
3 | tsk | Karry, pulver |
0,25 | stk | Citronsaft, friskpresset |
Varm ovnen til 180 grader.
Smør et ovnfast fad med olie. Fjern fedt og sener fra kyllingefileterne, og skær dem i mundrette bidder. Kom dem op i fadet.
Rør hønsebuilonterningerne ud i det kogende vand, og pisk maizenaen i. Skræl løget, og hak det fint. Rør det i sovsen sammen med fløde, salt, peber, karry og citronsaft. Hæld karrysovsen over kyllingestykkerne i fadet.
Sæt fadet i ovnen, og tilbered det i ca. 40 minutter, eller til kyllingen er helt gennemstegt.
Server evt. den lækre omgang kylling i karry med lidt frisk persille på toppen og med ris og salat til eller som ristaffel.