Kyllingeboller i tomatsovs

Ingredienser
Kød boller | ||
150 | g | Revet Gulerod |
400 | g | Hakket kyllingekød |
1 | tsk | Salt |
1 | knivspids | Sort peber |
2 | stk | Æg |
4 | spsk | Havregryn |
2 | spsk | Hvedemel |
2 | fed | hvidløg |
0,5 | dl | Minimælk, 0,5% |
1 | spsk | Rapsolie |
Tomat sovs | ||
2 | stk | Løg |
2 | dåser | Hakkede tomater |
180 | g | Spinat, rå |
1 | stk | Hønseboullion terning |
2 | spsk | Majsstielse |
Skræl og riv gulerødder.
Kom kødet i en skål, tilsæt salt, peber, æg, havregryn, mel, presset hvidløg, revet gulerod og mælk. rør det hele sammen. Form farsen til små boller med en spak., og steg dem på panden i lidt olie , til de er gyldne.
Pil løg, og skær i strimler. Steg dem let i en gryde, tilsæt hakkede tomater og kom spinat og boullion i. Tilsæt kyllingebollerne, og lad dem koge færdig. jævn pausen med majsstivelse til saucen har den ønskede konsistens.
Kan serveres med ønsket tilbehør evt. pasta, ris, kartoffelmos eller bulgur.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 303 kJ |
Kalorier | 72 kcal |
Fedt | 3 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 7 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 1 g |
Protein | 6 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |