Lakse lasagne
Ingredienser
2 | stk | Rødløg |
500 | g | Spinat, frossen |
1 | knivspids | Muskatnød, hel |
200 | g | Philadelhia, Chili |
1 | fed | hvidløg |
1 | dåse | Hakkede tomater |
0,5 | dl | Cremefine 7 % |
0,5 | tsk | Oregano, tørret |
500 | g | Laks, rå |
1 | drys | Peber, sort |
3 | stk | Fuldkorns lasagneplader |
1 | stykke | Squash, zucchini, rå |
1 | spsk | Olivenolie |
75 | g | Parmesan, revet |
Sauter løg på en pande med olivenolie, til de er klare og bløde.
Tilsæt den frosne spinat og varm igennem, til spinaten er tøet helt op. Tilsæt muskatnød, salt, peber samt philadelphia og rør det godt sammen. Smag til.
Sauter hvidløg i lidt olivenolie i en anden gryde. Tilsæt hakkede tomater, fløde, oregano og smag til med salt og peber. Kog op og lad det simre i et par minutter.
Fjern skindet på laksen og skær den i tern på ca. 2 x 2 cm stykker.
Smør et ovnfast fad med olivenolie og læg skiftevis et lag spinat, et lag tomatsauce, laks og plader (enten pasta eller squash) og fortsæt, til begge saucer og laksen er brugt.
Bag lasagnen i 20-25 minutter i en forvarmet ovn ved 175 grader varmluft, til pastaen er mør, men stadig har lidt bid.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 423 kJ |
Kalorier | 101 kcal |
Fedt | 5 g |
- mættede | 1 g |
- enkeltumættede | 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 7 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 1 g |
Protein | 8 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (406 g)