Lonas keto-rugbrød
En kaloriereduceret og sundere udgave af keto-rugbrød!
Ingredienser
4 | stk | Æg |
1 | dl | Æblecidereddike |
300 | g | hytteost 1,5 |
Tørre ingredienser | ||
1 | spsk | Salt |
1 | dl | Sesamfrø |
2 | dl | Solsikkekerner |
1,5 | dl | Græskarkerner |
70 | g | Chiafrø |
1 | dl | Hørfrø, rå |
2 | tsk | Bagepulver |
0,5 | dl | Loppefrøskaller |
2 | spsk | Pofiber (Kartoffelfiber) |
1. Tænd ovnen på 220 grader
2. bland alle de tørre ingredienser i en skål
3. pisk alle de våde ingredienser sammen i en anden skål, brug en stavblender.
4. Bland de tørre ingredienser og de våde, tilsæt evt. sovsekulør, hvis du ønsker et mørktfarvet rugbrød.
5. Hæld massen i en smurt bageform, gerne af silikone og bag brødet 15 minutter ved 220 grader.
6. skru derefter varmen ned på 175 grader og bag brødet i yderligere 45 minutter.
7. Lad brødet afkøle i formen og nyd et herligt melfrit “rugbrød”!
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1306 kJ |
Kalorier | 312 kcal |
Fedt | 23 g |
- mættede | 2 g |
- enkeltumættede | 5 g |
- flerumættede | 9 g |
Kulhydrater | 8 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 6 g |
Protein | 17 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 skiver (40 g)