Lynhurtig mini brownie
Ingredienser
60 | g | smør |
60 | g | Mørk chokolade (70-90%) |
1 | stk | Æg |
85 | g | Sukker |
1 | knivspids | Vanille, pulver |
40 | g | Økologisk sigtet spelt |
1 | nip | Salt fint |
Smelt smør og chokolade sammen, lad det køle af.
Pisk imens æg, sukker og vanillepulver meget luftigt.
Rør forsigtig mel og salt i.
Vend den afkølede cholademasse i over 3 omgange.
For en lille bageform med smurt bagepapir og hæld dejen i.
Bag ved 180 grader i ca. 25-30 min. Og lidt længere, hvis du bager en større portion.
180 °C 30 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 2205 kJ |
Kalorier | 531 kcal |
Fedt | 34 g |
- mættede | 13 g |
- enkeltumættede | 6 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 48 g |
- heraf sukker | 33 g |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 7 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 Portiorner (65 g)