Morgenmads muffins
Søde muffins lavet på banan
Ingredienser
225 | g | Banan, rå |
112 | g | Æg |
1 | tsk | Bagepulver |
1 | tsk | Natron |
1 | tsk | Salt |
2 | tsk | Kanel |
1,5 | tsk | Easis Flydende Sød |
50 | g | Egelykke Skummetmælk |
105 | g | Økologiske Finvalsede Havregryn fra Svaneø |
95 | g | Gulerod |
Fyld en halv kop med havregryn og sæt den til siden. Hak resten af havregrynene fint, indtil de har from som mel.
Mos bananerne med en gaffel eller brug en køkkenmaskine.
Bland det hele godt sammen, indentil det er ens formrigt.
Opdel i muffin/cupcake forme og bag ved 175 grader i omkring 20 minutter.
175 °C 20 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 644 kJ |
Kalorier | 154 kcal |
Fedt | 3 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 23 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 4 g |
Protein | 6 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (44 g)