Mousse au Chocolate
Vegansk chokolademousse.
Ingredienser
150 | g | Aquafaba (kikærtevand) |
2 | spsk | Flormelis |
150 | g | Chokolade (vegansk) |
1) Pisk aquafabaen til den er hvid og skummer.
OBS! 150 gram/ml passer ca. med vandet fra 2 dåser kikærter.
2) Tilføj flormelis og pisk igen.
3) Hak chokoladen og smelt det over et vandbad. Alternativt kan chokoladen smeltes forsigtigt i en mikroovn med 30 sekunders intervaller.
4) Mix forsigtigt aquafabaen sammen med chokoladen.
5) Hæld chokolademoussen på glas, og derefter på køl i 1-2 timer.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1250 kJ |
Kalorier | 298 kcal |
Fedt | 16 g |
- mættede | 9 g |
- enkeltumættede | 5 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 36 g |
- heraf sukker | 23 g |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 3 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (55 g)