Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Müslibarer med peanuts

Indtastet 2. april 2022 af: Ditte Hansen

Du følger nu Ditte Hansen


Du vil nu modtage en email hver gang Ditte Hansen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde https://www.madling.dk/hjemmelavede-muslibarer/

Hak mandlerne og peanuts groft. Smelt farin og honning i en lille gryde ved svag varme. Tilsæt de hakkede nødder og de øvrige ingredienser. Bland det hele godt sammen i gryden imens der er tændt for varmen på komfuret. Efter et par minutter tages gryden af varmen og blandingen hældes ned i en silikoneform. 

Tryk bladningen helt flad og glat med en paletkniv. 

Kom formen i en forvarmet ovn på 175° (varmluft) i 12-15 minutter. Kig til bladningen undervejs så den ikke bliver for mørk.

Lad den afkøle i et par minutter og vend forsigtig formen ud på et skærebræt. Først når blandingen er helt kold, kan du med en skarp kniv skære 8 müslibarer ud.

Smelt chokoladen og lav mønster med en teske på müslibarerne.

Noter:

Jeg har brugt en 24. cm silikoneform til opskriften. Det er ikke nødvendigt at smøre en silikoneform med fedtstof. Indholdet kommer let ud af formen.

  175 °C   12 minutter

  175 °C   12 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk