One pot med oksekød og kartofler
Ingredienser
1 | spsk | Hvidløgsolie |
500 | g | Hakket oksekød 8-12% |
21 | g | Bladselleri, rå |
58 | g | Peberfrugt, rød, rå |
241 | g | Gulerod |
2 | dl | Rødvin, uspec. |
1 | stk | Bouillon, oksekød, koncentreret, terning |
0,5 | tsk | Timian, tørret |
0,5 | tsk | Tørret rosmarin |
0,5 | tsk | Oregano, tørret |
0,5 | tsk | Paprika |
1 | knivspids | Cayennepeber |
1 | stk | Laurbærblad |
1 | drys | Peber, sort |
2,5 | tsk | Salt |
1 | dåse | Hakkede tomater |
4 | dl | Vand |
700 | g | Kartoffel, uspec., rå |
Varm hvidløgsolien op og svits kødet. Tilsæt grøntsager og svits dem med.
Hæld rødvin ved og lad det koge ind til halv mængde. Smuldr bouillonterning i og tilsæt krydderierne.
Tilføj hakkede tomater og vand og lad simre.
Skræl kartoflerne og lad dem koge med til de er møre.
Smag til.