Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

One pot pasta med paprikasovs og svinekød

Indtastet 14. juli 2021 af: Tina Stage

Du følger nu Tina Stage


Du vil nu modtage en email hver gang Tina Stage indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde WebOoskrifter.dk

1: Brun det hakkede oksekød godt af i olien.

2: Forbered de øvrige ingredienser imens.

3: Pil løg, og hak den fint. 

4: Skyl peberfrugterne, og skær dem i tern, efter du har fjernet de hvide hinder og kerner.

5: Kom løg og peberfrugt op til kødet, og steg det yderligere et par minutter.

6: Tilsæt paprika og tomatpure, og svits igen et par minutter.

7: Skyl cherrytomaterne, og skær dem i halve.

8: Skyl spidskål, og snit det fint.

9: Tilsæt begge dele  til gryden, og tilsæt hønsebouillonterningerne og fløde.

10: Krydr med salt og peber, og bring det i kog.

11: Tilsæt pastaen og lad det koge ca. 16-20 minutter, til pastaen er al dente.

12: Rør rundt i det undervejs, så det ikke brænder på.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk