Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Pandekager med svampestuvning

Vi kan kalde dem crêpes aux champignons og serverer et glas rødvin hertil. Det bliver ligesom lidt festligere på fransk. Men den smager godt på alle sprog.

Indtastet 8. juni 2021 af: Jeanette Skovdal

Du følger nu Jeanette Skovdal


Du vil nu modtage en email hver gang Jeanette Skovdal indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde https://opskrifter.coop.dk/opskrifter/pandekager-med-svampestuvning-2728

Hak svampene og svits dem i smørret. Hæld vinen på og lad den dampe væk i 3-4 minutter.
Ryst melet ud i mælken og hæld over svampene i en tynd stråle, imens du rører rundt. Lad stuvningen simre under omrøring i 5 minutter. Smag til med salt og peber. Spæd evt. til med lidt mere mælk.    
Lun pandekagerne (benyt evt. denne grundopskrift på pandekager) og læg på fire tallerkener. Kom stuvning herpå og fold eller rul sammen. 
Server med salat, persilledrys og høvlet parmesan.
 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk