Pasta a´la svensk pølseret
Ingredienser
400 | g | Penne Rigate (Pasta penne) |
2 | spsk | smør |
8 | stk | Grillpølser, Langelænder |
4 | spsk | Tomatpure, koncentreret |
2 | tsk | Sød paprika |
4 | dl | Laktosefri letmælk |
3 | dl | Fløde 38 %, piskefløde |
3 | tsk | Grøntsagsbouillon fra Bong |
1 | tsk | Havsalt, maldon |
1 | drys | Friskkværnet peber |
1 | drys | Purløg, drysses før servering evt. |
Kog pasta efter anvisning på pakken.
Skær pølserne i mundrette skiver og svits dem i smørret. Tilsæt tomat pure og svits det med.
Tilsæt pasta, paprika, mælk, fløde, bouillon, salt og peber. Rør godt igennem og lad det koge til det tykner.
Smag til imens.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 718 kJ |
Kalorier | 171 kcal |
Fedt | 11 g |
- mættede | 3 g |
- enkeltumættede | 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 13 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 6 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 port (497 g)