Pasta med tomatsovs
Lækker italiensk inspireret pastaret, der er super nem at lave på en travl hverdag Tip: jo længere tid retten simre, des bedre bliver den
Ingredienser
400 | g | Bacon i tern, rå |
4 | tsk | Cayennepeber |
800 | g | Hakkede tomater |
4 | stk | løg |
Varm vand til pasta
Smid bacon tern i gryden, imens baconen steger, skæres løget i halvmåner. Når baconen har nået den konsistens du vil have, smider du løgene i og steger dem med indtil de er bløde.
Herefter tilsættes de hakkede tomater og cayennepeber og lad retten simre. Smag til med salt og peber.
Kog pastaen til sidst. Velbekomme
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 348 kJ |
Kalorier | 83 kcal |
Fedt | 5 g |
- mættede | 2 g |
- enkeltumættede | 2 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 5 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 1 g |
Protein | 4 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |