Pastasalat m. kylling og karrydressing
Ingredienser
400 | g | Pastaskruer, Fuldkorn |
400 | g | Kyllingebrystfilet, Vores |
2 | spsk | Olivenolie |
125 | g | Asparges, grønne, rå |
125 | g | Cherrytomat |
0,5 | stk | Agurk, rå |
0,25 | bundt | persille |
1 | stk | Rødløg |
Karrydressing | ||
2 | dl | Creme fraiche 9% |
3 | tsk | Karry, pulver |
0,5 | dl | Mayonnaise, let |
1 | tsk | Rørsukker |
0,5 | stk | Citron, rå |
Pastasalat
- Kog pastaen efter pakkens anvisning. Lad den køle af derefter
- Steg kyllingebryst på en olieret varm pande, ca. 7 minutter på hver side
- Knæk enderne af asparges og snit på skrå. De kan nydes rå, eller steges af i et par minutter på en olieret pande
- Halver cherrytomater, snit agurker i halvmåner, hak persille og rødløg fint. Bland det sammen med den kogte pasta
Karrydressing
- Bland alle ingredienserne sammen og smag til med citronsaft, salt og peber. Bland med salaten
Anretning
- Anret salaten i hver sin skål eller på et serveringsfad. Skær kyllingen i skiver og placer ovenpå salaten. Pynt eventuelt med ekstra persille. Velbekomme
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 634 kJ |
Kalorier | 151 kcal |
Fedt | 4 g |
- mættede | 1 g |
- enkeltumættede | 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 20 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 1 g |
Protein | 7 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (431 g)