Pastasalat med pesto
Ingredienser
300 | g | Økologisk spelt pasta, eller din foretrukne pasta |
90 | g | Øgo, økologisk grøn pesto |
45 | g | Ristede pinjekerner |
11 | g | Basilikum, frisk |
Kog pastaen al´dente, så den stadig har lidt bid. Ellers kan den blive lidt smattet, når de andre ingredienser røres i.
Skyl pastaen i kold vand, ald den evt. køle lidt af før de andre ingredienser røres i.
Rist pinjekernerne og hak basilikumbladene og vend det hele sammen.
Kan serveres både lun og afkølet.
Friske eller soltørrede tomater kan også tilføjes.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 762 kJ |
Kalorier | 182 kcal |
Fedt | 8 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | - |
- flerumættede | - |
Kulhydrater | 22 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 5 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (283 g)