Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Peanutbutter cookies

Indtastet 13. juli 2021 af: Lea

Du følger nu Lea


Du vil nu modtage en email hver gang Lea indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
1 stk
1 stk
60 g
2 spsk
2 spsk
0,5 g
0,25 tsk
150 g
1 tsk
1 knivspids
50 g
50 g

FREMGANGSMÅDE
Tænd ovnen på 160 grader varmluft.
Bland banan, æg, olie, peanutbutter og akaciehonning (kan erstattes med agavesirup) i en skål.
I en minihakker eller foodprocessor tilføjes mandler og havregryn. Blend det, så det bliver til fint mel. Herefter tilsættes bagepulver, kanel, salt og vaniljepulver (kan udelades) til de tørre ingredienser.
Hak chokolade groft.
Bland alle ingredienserne sammen, indtil du får en ensartet blanding.
Gør en bageplade klar med bagepapir.
Del dejen i 9 lige store klatter. Brug fingrene eller en ske til at glatte dine cookies lidt ud.
Bag dine cookies på anden nederste rille i ovnen i 15 minutter. Herefter tages bagepladen ud og vendes om (dette er især vigtigt, hvis din ovn bager ujævnt). Vend bagepladen og bag dine cookies yderligere 5 min. Hold øje med dem, da de hurtigt får farve.
Hvis de er flotte og gyldne efter de 5 min., så tages dine cookies ud af ovnen. Hvis de stadig er lyse, så giv dem et par minutter ekstra.
Lad dine cookies køle helt af.
Put dem i en lufttæt beholder. De kan holde sig i ca. 1 uge.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk