Pizza snegle
En kanel snegl med pizza topping i stedet for kanel.
Ingredienser
100 | g | Skinkestrimler, pizza |
100 | g | Ost, 16% fedt, Revet Mozarella |
50 | g | Gær, tørret |
500 | g | Pizzamel, la farina |
2,5 | tsk | Salt, bordsalt |
3 | dl | Vand, drikke-, vejl, værdier |
2 | spsk | Rapsolie |
1 | dåse | Tomatpure, koncentreret |
DEJ
1. Kom gæren i en stor skål og tilsæt det lunkne vand. Rør til gæren er opløstFYLD
1. Rør tomatpuré, salt og peber sammen.
2. Smør blandingen på dej pladen og fordel herpå skinke, peberfrugt, løg og ost
3. Rul dejpladen fra den lange side til en roulade
4. Skub rouladen let sammen så måler 40 cm
5. Skær den ud i 20 stykker
6. Løg sneglene på bageplader med bagepapir og lad dem hæve tildækket i ca. 20 min
7.bag sneglene midt oven u ca 20min ved 200°- traditionel ovn.
8. lad pizzasneglene køle af på en bagerist
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1047 kJ |
Kalorier | 250 kcal |
Fedt | 5 g |
- mættede | 1 g |
- enkeltumættede | 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 38 g |
- heraf sukker | 1 g |
Kostfibre | 1 g |
Protein | 12 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 Portion (20 stk) (1004 g)