Protein bar
Proteinholdig mellemmåltid
Ingredienser
3 | spsk | Chiafrø |
50 | g | Hasselnød, tørret |
50 | g | Græskarkerner |
35 | g | Sesamfrø |
50 | g | Økohavregryn, finvalsede |
30 | g | Rosiner uden kerner |
18 | g | Perfect Fit (sukker- og fedterstatning |
50 | g | Impact Whey Protein, Myprotein |

Chiafrø kommer i blød i 1dl vand i ca 1/2 time, til det er som grød
nødder og græskarkærner hakkes, og blandes med gryn og frø. Ristes i ovnen til gylden, ca 10 min
rosinerne hakkes.
det hele blandes sammen til en klistret masse, og fordeles i en bredformat. Trykkes godt sammen.
bages i ca 15 min, til massen er fast og kun lidt gylden
når det er køles ned, kan massen skæres indpassede stykker.
175 °C 25 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1649 kJ |
Kalorier | 394 kcal |
Fedt | 23 g |
- mættede | 2 g |
- enkeltumættede | 7 g |
- flerumættede | 5 g |
Kulhydrater | 22 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 11 g |
Protein | 22 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (46,5 g)