Quinoasalat med lime og agurk
Mættende salat eller som tilbehør til hovedret.
Ingredienser
35 | kg | Quinoa kogt |
70 | g | hvidløg |
175 | g | Rapsolie |
35 | g | Salvie |
35 | g | Oregano, tørret |
35 | g | Lime, rå |
2,8 | kg | Agurk, rå |
70 | g | Mynte |
350 | g | Forårsløg - fintsnittet |
175 | g | Rosiner - finthakket |
210 | g | Citronsaft, friskpresset |

Fremgang:
Steg hvidløget i olien, til det er let brunet.
Tilsæt salvie og oregano og steg ydeligere 1 min. hæld hvidløg og krydderurterne over den kolde quinoa.
Tilsæt tørret oregang, limeskal, agurk, mynte, springløg samet de hakkede rosiner og smag til med citronsaft.
Vend det hele sammen og smag til med S+P.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 483 kJ |
Kalorier | 115 kcal |
Fedt | 1 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 20 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | 2 g |
Protein | 4 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 Portion á 80 g. (557 g)