Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Ribssorbet på ismaskine

Indtastet 10. juli 2020 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kog en sirup af 3 dl vand, sukker, 2 spsk glukosesirup og afkøl det.

Kog ribs med 1/2 dl vand til de alle er nogenlunde bristede. Det er ikke nødvendigt at ribbe rindende men de skal selvfølgelig være rensede. Si saften gennem et klæde og afkøl den.

Bland saft, sirup og æggehvide og frys det i ismaskine af 2 omgange, medmindre ismaskinen er meget stor. Den bør maks være 1/3 fyldt, da sorbet kan udvide sig voldsomt og bliver bedst, hvis den har plads til det.

Kom i fryseegnet bøtte og server gerne efter 3 timers ca. eller indenfor få dage. Temperer hvis den har stået så den er helt indfrossen.

Ps. I sorbet på ismaskine er det ikke nødvendigt at piske æggehvide, selvom mange opskrifter skriver det. 

 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk