Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Risalamande på Rismælk

Indtastet 29. september 2024 af: Sofie B. M.

Du følger nu Sofie B. M.


Du vil nu modtage en email hver gang Sofie B. M. indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Risengrøden

1. Lav grøden som vejledt på risene, men med rismælk, grøden bliver lidt brun.

Risalamanden

1. Kog og smut alle mandlerne.
2. Udvælg 2-3 pæne/flotte og lig dem til siden
3. Hak 100g af mandlerne fint, og resten i mange forskellige størrelse, nogle må gerne være næste hele.

4. Pisk fløden til flødeskum, så den næsten har fået for meget.

5. Bland risengrøden, sukkeren og vaniljesukkeren godt sammen.

6. Bland grøden, flødeskummen og mandlerne forsigtig med godt, så flødeskummen ikke bliver ødelagt, men inkorporeret.

 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk