Røræg
Indtastet 10. maj 2024 af: Emilie Andersen
Opskriften giver:
Ingredienser
5 | stk | Æg |
3 | spsk | Laktosefri letmælk |
2 | spsk | Fløde 38 %, piskefløde |
18 | g | smør |
Pisk let sammen og steg ved middel til svag varme på en pande, mens bunden skrabes med en spatel til æggemassen samler sig i klumper. For et cremet resultat, saml store klumper og undgå overstegning, skru ned for varmen undervejs.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 865 kJ |
Kalorier | 207 kcal |
Fedt | 17 g |
- mættede | 8 g |
- enkeltumættede | 6 g |
- flerumættede | 2 g |
Kulhydrater | 1 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | - |
Protein | 12 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (58 g)
kJ 500
6 %
kcal 119
6 %
Fedt 10 g
14 %