Rugbrødssnack med chokolade
Ingredienser
250 | g | Mathilde Favorit Kakaomælk 0,4 % |
100 | g | Rugkerner, hele/knækkede |
100 | g | Rugmel, groft, fuldkornsrugmel |
100 | g | Hvedemel |
100 | g | Mørk chokolade |
75 | g | Økologiske Finvalsede Havregryn fra Svaneø |
50 | g | Solsikkekerner |
2 | tsk | Bagepulver |
1 | tsk | Salt |
200 | g | Økologisk yoghurt neutral 0,5 % fedt, Arla Harmonie |
TILBEREDNING
Kom kakaomælk og rugkerner i en skål og lad det trække i ca. 15 minutter, hak chokoladen imens.
Bland rugmel, hvedemel og de øvrige tørre ingredienser sammen, og rør rugkerneblandingen og yoghurten heri.
Dyp 2 spiseskeer i vand og form 16 boller ved at sætte klumper af den bløde dej på to bageplader med bagepapir.
Bag dem midt i ovnen, og lad dem køle af på en rist.
Bagetid, 25-30 minutter ved 175° - varmluft.
175 °C 30 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1149 kJ |
Kalorier | 274 kcal |
Fedt | 8 g |
- mættede | 3 g |
- enkeltumættede | 2 g |
- flerumættede | 2 g |
Kulhydrater | 43 g |
- heraf sukker | 9 g |
Kostfibre | 5 g |
Protein | 9 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (54 g)